Ny bærbar. Hurra!

Ny bærbar. Hurra!

Skjermen på min gamle maskin takket for seg for en tid tilbake, og den viste andre tegn til å være relativt utslitt også, så nå har jeg fått ny bærbar, som jeg bruker for ca. tredje gang nå. Skikkelig jomfruturfølelse 😀

17 tommer blank skjerm, som er sååå mye bedre enn den gamle, så jeg sitter og sukker over mine egne bilder, som er mye finere enn jeg trodde 😆

Numerisk tastatur her borte til høyre, ja. Praktisk! Dell Vostro 1710  (jeg; en liten/mellomstor bedrift. Fnis!) heter vidunderet. Svart pianolakkfinish på lokket. Ikke så voldsomt sexy utseende på tastaturdelen, men pytt. Funksjon er viktigst. Og så er det bra kult med fingeravtrykk-id, da   :mrgreen:

0 kommentarer til «Ny bærbar. Hurra!»

  1. Gratulerer! Jøsses… fingeravtrykk-ID? Noe så avansert ha’kke min laptop, jaffal! 😀

    Nyt din nye venn, det er alltid moro med nye dingser. 🙂

  2. nattbarn: ja, he-he, du har et poeng der 😀

    Lothiane: takk – jeg føler meg veldig høyteknologisk nå, -nesten litt sånn Bond-dame, see? :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *