Blåbærskoghage

Blåbærskoghage

Her hos oss har vi på en måte to hager; den ene kaller jeg Hagehagen og den andre Skoghagen. Det er flere grunner til at vi velger å ha det slik. For det første er det grenser for hvor mye hagehage man faktisk ønsker å prioritere å rekke over å holde fin – for naturen prøver seg til stadighet og skal ta over, -og for det andre er det en del bonuspoeng ved å ha skoghage; veldig livlig fugleliv, lyng som dufter honning så man kan bli helt beruset, og bær. Nå er blåbæra moden, og jeg skal i gang med plukkeren denne uka. Det pleier å bli litt, og avlingen ser slettes ikke verst ut i år (heller).  Jeg føler meg priviligert som har slike ressurser å forsyne meg av, to meter fra terrassen.

0 kommentarer til «Blåbærskoghage»

  1. bra med hageinndeling, blir litt mindre gress å klippe på den måten. Jeg har ingen blåbærhage, ingen hage sånn ellers heller, men har skogen rett ved. Kanskje lindis bør pelle seg i skogen på bærplukk? 🙂

  2. Eg har bringebærhage, eg. Villbringebær, altså. Kjekt det og, men skulle gjerne hatt blåbær i tillegg. Og så skulle eg gjerne ha visst kor det er mogne blåbær akkurat no – i nærleiken av der eg bur. Vår faste blåbærplukkeplass var nemleg fri for blåbær i år, dessverre. Var nok ein litt for tørr forsommar der.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *