Kondis – ferskvare

Kondis – ferskvare

To uker uten kondisjonstrening, en laaaang biltur sist helg (22 timer i strekk…) og ingen styrketrening på en uke merkes. Hele kroppen gjorde vondt i dag morges.  Det er tydelig at her må man holde ved like.

Femti minutter rask gange/jogging/løping i kombinasjon nå nettopp, og jeg føler meg straks meget bedre  😀

Siden jeg begynte med denne løpingen har jeg også begynt med styrketrening (med vektstang), og jeg merker at jeg er blitt sterkere i beina, -de klarer å bære meg lengre på høyere puls. Jaja – det betyr vel strengt tatt bedre form det, da – kanskje.  I alle fall klarte jeg å løpe en liten stund på 94% av maxpuls, mot 89% som stort sett har vært limit’en min tidligere.

Ah – sååå fornøyd med meg sjøl. På mandag blir det spinning med min kjære Friskis & Svettis igjen. Friskis & Svettis ruler!!  😀

0 kommentarer til «Kondis – ferskvare»

  1. Eeehemm… fyttikatta du er flink. Og da tenker jeg mest på at du er flink i viljen… Min vilje er veldig lite flink… den skviser inn noen treningsøkter for syns skyld. Men å måle hvor mange prosent den jobber på tror jeg ikke at viljen min har noe ønske om *fnis*.

  2. Hihi – jeg elsker dingser, jeg. I den grad at det å få pulsklokke omtrent gjorde hele forskjellen for meg. Nå har jeg info om maxpuls og gjennomsnitt og min. for hver trening. Hvor mange treninger i gjennomsnitt pr uke siden jeg begynte å registrere, og så burtetter. Veldig kjekt :mrgreen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *