Ferie!

Ferie!

Første arbeidshalvår 2008 er tilbakelagt. Jeg avsluttet med hjemmekontor i nyteklassen, -på terrassen i sola.

 

Og nå er ferien inntruffet. Juhu!  En fredag + to helger + fire uker i frihet fra jobben (som jeg for øvrig trives svært godt med) ligger foran meg. Det beste med å ha ferie er å snu døgnet, synes jeg. Da får jeg denne barnslige rampefølelsen av at jeg kan gjøre som jeg vil na-na-na, og slapper skikkelig godt av inni hodet mitt.

Tre relativt nyinnkjøpte kriminalromaner ligger nede i bokhylla og venter på meg, og jeg har fortsatt noen sider igjen av «Vi, de druknede».  Vin er på plass i skapet (note to self: kjøpe inn rosè, for det er sommervinen sjøl), de har mat i butikken, agurk og tomat i drivhuset er snart høsteklare.  Hagen blomstrer.  Jeg tenker at jeg skal tasse rundt her og slappe av i sommerferielandet, -kanskje bake litt? Invitere venner på grill & vin & kubbespill.

Livet skal nytes!  Gleder meg 😀

0 kommentarer til «Ferie!»

  1. God ferie! Høres ut som en bra ferieplan å tasse rundt i sin fine hage 🙂

    ps: lindis har nå fått sine flotte Baggu`s, og er strålende fornøyd 🙂

  2. Hurra, hurra – ferien er deg vel unt:) Kjenner igjen rampefoelelsen med aa snu doegnet. Problemet er bare at jeg tenderer til aa ville gjoere det ellers ogsaa. Ikke bra. Men du kan nyte det med goood samvittighet:-D

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *