Delvis mislykket netthandel

Delvis mislykket netthandel

For en tid siden falt jeg for tanken om at duftene fra Library of Fragrance sikkert var fristende gode, så da jeg fant en norsk nettbutikk som fører dem, og de ikke var avskrekkende i pris, bestilte jeg tre stykker. De kom i dag, og jeg er skuffa 🙁

 

‘Honeysuckle’ dufter akseptabelt, men veldig – hva skal jeg si, -endimensjonalt?  Jeg kommer nok til å bruke den innimellom, så den er grei nok.

‘Rain’ lukter ubehagelig og skarpt på min hud, og ‘Laundromat’ oppleves som å stikke nesa nedi en boks med vaskepulver av gamlesorten. Bah!  Skuffa! – jeg hadde gledet meg til noe langt mer subtilt.

0 kommentarer til «Delvis mislykket netthandel»

  1. Dei har desse duftene på Cubus, så du kunne ha sniffa der først… Eg er eigentleg einig med deg i vurderinga av duftene, eindimensjonale. Clean sine er i same sjanger, men hakket meir subtile og forseggjorte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *