0 kommentarer til «Næmmen?!»

  1. Det er sånt som skjer, og fryktelig trist når det skjer, og som regel skjer det med de bloggene man leser fordi det som leses der er godt og bra å lese. radiohode f.eks, skriveriene hans er borte vekk, men heldigvis ikke mannen selv, Örn på Isbiten har mer enn nok med andre ting for tida, men han har i alle fall ikke stengt bloggen, Selvisk skriver sjelden, det gjør Bridgehill også – men når de skriver, synes i alle fall JEG det som står der er vel verdt å lese. Så den som venter på noe godt, venter aldri forgjeves, for å si det sånn. Så får vi andre han det så hyggelig som mulig, og kanskje finne noe annet vi kan lese sånn innimellom. Rabbagst f.eks, og Spill Levende, og det er så masse. Og når jeg leser gjennom det jeg har skrevet her, ser jeg at jeg kun har nevnt mannlige bloggere 🙂

  2. Åja, det er mange bra bloggere, jeg fryder meg daglig, og den lista til høyre blir snart lengre enn jeg klarer å følge med på. Mange bra damer også, da.
    Håper bussemann har det fint, i alle fall :-). Jeg har ikke frekventert denne verdenen (det er jo faktisk en slags verden for seg) så lenge, så det er første gang en av «mine» forsvinner. Sukk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *