Egenpleieinspirasjon og gode regndager

Egenpleieinspirasjon og gode regndager

I dag, hvor Haga har høyt blodtrykk og går av, og Victoria ser seg selv og oss andre i hvitøyet og bakser modig med utrolig vanskelige etiske spørsmål, og verden for øvrig sikkert går av hengslene på sitt sedvanlige vis, sitter jeg her i min lille krok av Bolleland og koser meg innendørs i regnet.

Jeg har vært hos frisøren. Det er alltid godt å få stramma opp igjen manken, som var mer enn nødvendig overgrodd nå. På vei til frisøren hadde jeg litt god tid, så da stakk jeg innom bokhandelen og gjorde en bokhandelansatt fyr litt lykkelig. Jeg spurte etter èn bok, og kjøpte tre – sånn ‘svisj!’ ; de to første (Flaggermusmannen og Kakerlakkene) i serien om Harry Hole av Nesbø (som flere anbefaler så intenst for tida) og den siste fra Mankell. Da skulle fire uker sommerferieunderholdning være sikret. Jeg har jo diverse ulest i hyllene også, om det skulle knipe 🙂 .

På vei fra frisøren kjøpte jeg meg jammen en sommerkjole. Ermeløs, dypt utringet (!), litt ganske kort. Svart ‘bærestykke’ og svarte/grå strekmønster på hvit bunn på resten. Den var så rimelig at jeg kan forsvare det om jeg ikke bruker den…

Egenpleieinspirasjonen kommer, nær sagt selvsagt, fra den godeste glamourbibliotekaren. Bruke opp eller kaste alt som hoper seg opp i skap og skuffer på badet var utfordringen. Dette er bare toppen et par dager siden, og i dag morges kunne jeg fornøyd kaste den første tomme body lotion-flaska i denne opprydningsomgangen i plastavfallet.  Neste er rett rundt hjørnet. System og orden (jeg bare elsker system og orden – når jeg får det til),  sommerens hittil mykeste armer og legger. Dette er virkelig et glimrende tiltak.

Det er noe med sånt regnvær som vi har nå. Det regner så mye at det blir praktisk ‘umulig’ å få gjort noe ute, fordi man enten blir for hemmet av regntøy eller fordi man blir plaget av alt regnet i øynene hvis man er lettere antrukket.  Vanlig småregn er ikke noe problem. Man er da sunnmøring. Men altså, da sola strålte fra skyfri himmel dag ut og dag inn hadde man jo ikke samvittighet til å være inne, og sola har strålt temmelig lenge. Derfor var det utrolig tilfredsstillende å tenne noen stearinlys, sette på en fin cd (Unni Wilhelmsen denne gangen) med sommeraktige sanger, og svinge rundt en stund med støvsuger og klut. Husmorgenet skal jo også ha sitt 😀 .

Ikke noe godt opptak, men det er tydeligvis fra samme konsert jeg så i fjor, hvor jeg kjøpte cd’en jeg spilte i ettermiddag.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=P7Uk9e5mVRw]

 

0 kommentarer til «Egenpleieinspirasjon og gode regndager»

 1. Hei!
  Fin og inspirerende blogg:)
  De neglelakkene på bildet så lekre og eksklusive ut. Og så fine farger. Kan jeg spørre hvilket merke du bruker?

 2. Tusen takk for hyggelig tilbakemeldig 😀

  Neglelakkene på bildet er nok diverse neglepleieprodukter fra Depend, som er et ganske vanlig merke. Jeg synes det er bra greier, både neglebåndpeeling og neglebåndkrem og forsterkende lakk og pleiende oljer osv.
  Neglelakk ellers bruker jeg det jeg synes er fint, jeg. Gjerne i små flasker, for de er rimelige å kjøpe, og mulige å få brukt opp.
  Den jeg har på der er fra Mavala.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *