Søkeord

Søkeord

Jeg ser at andre bloggere fra tid til annen går gjennom hvilke søkeord som har bragt folket til bloggene deres. Slikt er jo litt spennende, sikkert, i alle fall når bloggeren ikke for sitt bare liv kan skjønne hva som har ført til treff. Slik kan man trygt si det ikke er hos meg. Ca. siste måned på bloggen da den lå hos Blogspot:

Scabiosa drakenbergensis, Bønna Tommy & Tigern, Duftende Jasmin frø, Blog timian frø spire, Cedertre hytte, Veksthus gartneri, Ullkorn til salgs, sauce hollandaise blomst, Britt Åse, Rådyrsteik oppskrift, rådyrlår, carex variegata, Hellstrøms potetpure.

Intet av dette er spesielt sjokkerende ifht hage- og matrelatert blogg av parfymeinteressert dame med litt sjeldent fornavn med tegneseriesamlende mann. Jadda!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *