Rødstrømpe

blodrødesokker (4)

Jeg har strikket sokker, jeg. Deilige, tynne ullsokker.  Garnet er merinoull forsterket med nylon, så sokkene skal vare mer enn en ukes tid for en hælgjenger som meg.

Det kommer ikke så godt fram på bildet, men garnet er litt melert, og fargen er dypere enn det ser ut til her.  Jeg har kjøpt garnet av The travelknitter på Etsy, og brukte 62 gram på dette paret. Kjempefornøyd 😀  Mønsteret har Maria Montzka laget, og det heter »Flying north’‘. Konstruksjon av sokken for øvrig har jeg fra min vanlig oppskrift på sokker strikket fra tåa og opp.   Sokkestrikk anbefales, – det går fort, og man får et resultat man kan bruke til noe / gi bort i gave. Jeg skal ha mine helt selv  (jeg har forresten jobbet litt i hagen også….).

blodrødesokker (5)

Be Sociable, Share!

2 comments to Rødstrømpe

  • Et kunstverk disse strømpene,lurer på om å lære meg strikking igjen.Som åtteåring var jeg ganske flink med pinnene,men slutta da alle i klassen lo av meg da jeg fortalte hva mormor hadde lært meg.Gutter skulle ikke gjøre slikt må vite 🙁

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

juni 2016
M T O T F L S
« mai   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer