Novemberhaging med grønnsaksplanting

grønnkål

 

Jeg har fått en grønnkålrot!  Siri i koret mitt er den rause giver, og jeg er glad – for jeg har ønsket meg grønnkål i årevis.  Den måtte – noget forsinket – i jorda i dag, og vi satser på at den klarer å feste røttene såpass at den klarer seg over vinteren.   Min kjære bidro, og saken er dermed biff. Vi fikk satt ned den mishandlede Løpstikke-rota med det samme vi var i gang.  Den så ikke rekti’ god ut, men jeg satser på at det går greit.  Det er vått i hagen, veldig vått, og 10,2 grader i dag.

Siden jeg først var i hagehabitt (dvs lange slagstøvler, hagegaljakke, hansker – og fotsid kosekjole…., typisk)  gikk jeg løs på hostabedet og det ved siden av, som jeg har glemt hva jeg kaller (!), og fjernet vissent materiale og en del kveke, og har dermed mindre jobb der til våren.  Tok ned et par digre stauder i Skogsbedet med det samme jeg var i gang.  Veldig fornøyd med det.  Endelig – nå er det ikke flere potter som står til plantings på tomta her, og mine stemoderlige behandlede inn-og-ut-planter er flyttet inn.

Jøss!

Be Sociable, Share!

13 comments to Novemberhaging med grønnsaksplanting

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

november 2014
M T O T F L S
« okt   des »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer