Forelskelser

 

Når de rosarøde peonene er på høyden, og glitrer i motlyset i ettermiddagssolen sammen med disse andre dypt røde til høyre der, Knautia macedonia (takk Ellen W!) som jeg helt har glemt navnet på (hjelper de hagegale meg?) og det er Sommer, – ja, da altså!  Bak der, til høyre for irisene, skimter vi Nordens Drottning, som på noen få år har vokst til en skikkelig busk, og har blomstret rikelig og svimmelduftende i år.

Rosa Mundi har hatt det like kummerlig som alle de andre rosene i år. Ikke ble den klippet ned i vår, og ikke har den fått gjødsel. Knapt vann…  Likevel blomstrer den for øyeblikket nesten overdådig, og jeg lover – den skal få bedre stell framover nå.

Jeg gleder meg ikke bare over de største og flotteste med fine navn.  Se hvordan kveldslyset treffer blomsterstandene på denne Alunroten,  som forresten heller ikke har fått verken vått eller tørt.

Be Sociable, Share!

4 comments to Forelskelser

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

juli 2014
M T O T F L S
« jun   aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer