I gang med sesongen

rsz_20140425_190831

Omsider er jeg i gang med årets hagesesong. Det har drøyd veldig i år, siden det har vært andre ting som har tatt energi og oppmerksomhet, og det er ikke så mye som et frø i gang i drivhuset heller. Men, dette skal jo være kos og gøy, og da begynner vi når vi begynner.   Foreløpig aker jeg meg langs det store Skogsbedet, hvor Magnolia stellata, innkjøpt for kr.149,- eller noe på Rema1000 i fjor, blomstrer av hjertens lyst.  Foran der står Paeonia mairei, som har 6, eller var det 7 knopper i år, og er på bristepunktet nå. Det er knopper på den til dels mishandlede, lille rhoddisen bak der, og det er liv i magnoliaen ved siden av der igjen. Sistnevnte blomstrer kanskje i min levetid, men den som venter på noe godt osv.   Jeg har uhorvelig mengder med gress i bedet, – tror det må komme av prydgresstuene jeg (feilaktig, sukk) har satt i bedet. Nå er det bare en tue igjen, og den skal flyttes til utkanten/bakkanten av bedet i år.

A propos, – jeg fikk en Gulveis-rot av en av de hagegale i fjor, tror det må ha vært Anne Torhild, stemmer det?  Jeg trodde jeg hadde kverket den med tørke i et anfall av forglemmelse i fjor, men ser her!  Smilefjes med åpen munn

rsz_20140425_190856

Be Sociable, Share!

2 comments to I gang med sesongen

  • Flott å se at Magnoliaen blomstrer så fint. Jeg har plantet en i vår og håper den vil trives her hos oss. Hilsen fra Liv

    • Britt Åse

      Velkommen hit, Liv 🙂 Det er spennende med Magnolia, og det varierer mye hvor »villige» de er. Jeg har en ‘Galaxy’, som kommer med max en blomst pr år, og har frosset tilbake noe, men jeg satser på at når den skjønner at det er slik det kommer til å bli, så kapitulerer den og begynner å oppføre seg som jeg ønsker 😉

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

april 2014
M T O T F L S
« mar   mai »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer