Flere og flere striper

Flere og flere striper

stripejakkedetalj

Jeg blir bare mer og mer begeistret for stripejakka mi jo mer jeg strikker på den. Garnet føles virkelig fantastisk når det er strikket opp; mykt, men stødig liksom, og med en lekker overflate. Dessuten var det en stor stund da jeg prøvde den på og kunne konstatere at den passer helt fint over skuldre og byste. Det er ingen liten ting når man regner om alle tall i forhold til annen pinnetykkelse/trådtykkelse/strikkefasthet enn det oppskriften er laget for.  Her har jeg delt/satt av maskene til ermer, lagt opp til bol under ermene/armene (!), strikket noen pinner og begynt på en forsiktig felling i sidene.  Jeg er rett og slett litt stolt, jeg!

stripejakke_boløkn

5 kommentarer til «Flere og flere striper»

  1. Det er egentlig ikke det. Jeg synes vel det på sett og vis er lettere, for man kan justere størrelsen etterhvert fra toppen og ned, og få et plagg som er bedre tilpasset enn det man (i alle fall jeg) oppnår når man strikker nedenfraogopp. Denne er imidlertid litt klurete, siden jeg først har strikket et slags »bærestykke» (saddle, kalles det i den engelske oppskriften), som jeg har plukket opp fra før jeg begynte på ermene osv. Litt vanskelig å forklare, men det blir på en måte sømløst isatt erme, da.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *