Telledagen

rszBusk med dompap

Det er hagefugltelledag i går og i dag (og kommende uke), og jeg har stått på post ved kjøkkenvinduet med blokk og blyant, samt kamera. Vi har mye Dompap hos oss, – de kom for en tre års tid siden etter mange år med fullstendig fravær.  De er ikke mindre velkommen av den grunn.  Ellers har vi observert og rapportert inn; Ringdue, Pilfink, Gråtrost, Rødstrupe, Kjøttmeis, Blåmeis, Svarttrost, Bjørkefink, Gulspurv og Skjære.  Vi har ikke sett noe til Kjernebiteren så langt i år, men vi har vært veldig treige med å sette i gang med foringen.  Nå forer vi med solsikkefrø og jordnøtter, samt en blanding vi lager selv, av matfett (uten salt), havregryn, solsikkekjerner, sesamfrø, linfrø, knuste rester av nøtter og mandler, div. rester av grove melsorter og div tørket frukt. Dette lager vi ‘’boller’’ av som vi legger på brett og på bakken.

Telte du fugler i helga?  Hva forer du med?

Be Sociable, Share!

2 comments to Telledagen

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

januar 2014
M T O T F L S
« des   mar »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer