Duftenes seierspall for 2013

Duftenes seierspall for 2013

amouage epic seville fiori di capri

Nesten daglig twitrer jeg hvilken duft jeg har valgt for dagen.  Dette gjør jeg både for å fortelle det til verden, og for å få oversikt i ettertid selv. Det kan være greit, det, når man har så mange å velge mellom som jeg har.  I går hadde jeg opptelling, og det var de tre du ser på bildet over som gikk av med seieren.  Amouage Epic woman ble relativt soleklar vinner, den er blitt brukt regelmessig hele året, først i form av testere og dekanter, og så fikk jeg jo flaske i gave av min kjære, da.  På annenplass troner L’Artisan parfumeur Séville à l’Aube, og en sterk tredjeplass holdes av Carthusia Fiori di Capri.

Mange mener at det er viktig å finne en signaturduft, duften som liksom skal definere ens person og personlighet, duften andre skal forbinde med en.  Jeg er ikke der. Min opptelling viser at 25 av duftene jeg har brukt kun har vært brukt én gang, og jeg har i alt vært innom 95 (!) stykker i 2013.  Da sier det seg selv at det er ikke rom for så mange ganger pr. parfyme   Crazy, I know Smilefjes med åpen munn

Har du hatt opptelling?

2 kommentarer til «Duftenes seierspall for 2013»

  1. God morgen. Leste ditt Altovase-innlegg. Nå har alnyglass.no kjempesalg viser det seg. Kanskje jeg klikker hjem en,hihi. Trapholt har jeg notert meg, takk for den. Skal feriere på Rømø og Sylt i juni, Emil Nolde museum og Kolding med Trapholt er prikket inn nå.
    Jeg dufter D&G Limperatrice nå, -julegave fra mannen. God søndag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *