Advent

Advent

Forstesondag

Der var det plutselig 1.desember og første søndag i advent.  Foreløpig er det typisk sørlandsk vintervær her, med flere plussgrader, vind og sol, og grå dager innimellom.  Jeg gleder meg til adventstiden,  for i år skal jeg ikke vente til lille julaften før jeg pynter.  I år skal det skje gradvis, så vi får strukket hyggen skikkelig.  Adventsstjerna kom på plass i kjøkkenvinduet i ettermiddag, lys er kommet i busker og trær ute, og i morgen tenker jeg at jeg får opp de koselige, rødrutete julegardinene i kjøkkenet.  Jeg har bestemt at jeg skal bake kun ett slag med julekaker i år, så nå blir det å bestemme seg for hva det skal bli.  Kveldens julekonsert med koret mitt, Messias, glapp for meg pga overstadig rennende nese/nys, men vi kan ta med litt fra Spotify, som trøst, og så håper jeg på en deilig adventstid for alle.

Behold, the Lamb of God

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *