Advent

Forstesondag

Der var det plutselig 1.desember og første søndag i advent.  Foreløpig er det typisk sørlandsk vintervær her, med flere plussgrader, vind og sol, og grå dager innimellom.  Jeg gleder meg til adventstiden,  for i år skal jeg ikke vente til lille julaften før jeg pynter.  I år skal det skje gradvis, så vi får strukket hyggen skikkelig.  Adventsstjerna kom på plass i kjøkkenvinduet i ettermiddag, lys er kommet i busker og trær ute, og i morgen tenker jeg at jeg får opp de koselige, rødrutete julegardinene i kjøkkenet.  Jeg har bestemt at jeg skal bake kun ett slag med julekaker i år, så nå blir det å bestemme seg for hva det skal bli.  Kveldens julekonsert med koret mitt, Messias, glapp for meg pga overstadig rennende nese/nys, men vi kan ta med litt fra Spotify, som trøst, og så håper jeg på en deilig adventstid for alle.

Behold, the Lamb of God

Be Sociable, Share!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2013
M T O T F L S
« nov   jan »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer