Nå har stripene fått farger

blåstriper

Etter megen grubling og drøftelser både her og i den mer håndgripelige verden har jeg nå endelig klart å bestemme meg.  Som du ser; en slags melert, dempet mørk blå, i kombinasjon med en melert grønnlig, mellomlys blå.  Jeg føler at begge har en brunlig tone i meleringen.  Sammen tenker jeg meg at de vil bli fine til hverdags når man har på seg dongeri, så takk for den tanken, Åshild. Nå må jeg bestemme meg for om jeg skal bygge litt om på oppskriften jeg har funnet, slik at den passer for tynnere pinner og garn, eller om jeg skal strikke av dobbelt garn.  Heller foreløpig helst mot det første, siden jeg virkelig elsker å strikke med tynt garn på glatte, tynne pinner.  Garnet er Holst Noble-Geelong/Cashmere i fargene Denim og Loch, og jeg har i alle fall nok!  På bildet ser du til sammen 1 kg. garn…

Be Sociable, Share!

1 comment to Nå har stripene fått farger

  • Det blir veldig fint Britt Åse, skikkelig sånn skjærgårdslunt. Fikk meg i tanker om strandnelliker i salt sjøluft enda det har jo ingen sammenheng med fargen. Deilig!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

september 2013
M T O T F L S
« aug   okt »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer