Utflytting og besøk

Utflytting og besøk

tomatr utr

Vi har plutselig – i likhet med det meste av Sør-Norge, tror jeg – blitt velsignet med sommervarme. Nasjonaldagen opprant med den vanlige, sure temperaturen, men så steg den, og siden har vi svettet og kost oss.  Terrassene er ferdig høytrykksvasket og innsatt med olje, alle utemøbler er på plass, utestua er innviet for året, og utendørstomatene ble flyttet ut i dag. Nå skal de få noen dager med fleece, og så har de vel vennet seg til sin nye tilværelse, tenker jeg.  For øvrig har mye av dagen gått med til rydding og rensking i rosebed og skogsbedet.  Mye har avgått i vinter, – jeg er skeptisk til flere av rosene, men de har fått brutal klipp og skal få en sjanse denne sesongen, og hortensiaene er helt daue.

En av naboene har en katt som tydeligvis har bestemt at vår hage er dens eiendom. Den tilbringer store deler av dagen i lyngen i skoghagen, og innimellom spiser den av gress og utvalgte stauder.  Flott, ikke sant?!

pus2

pus1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *