Litt daff dag i hagen

Litt daff dag i hagen

Det var stor fest hos vennene i går kveld, og vi var vel i seng ved femtida, tenker jeg. Ikke bare det – vi fikk vin i går også, så dermed er ikke utholdenheten helt på topp i dag.

Likevel; – jeg har vært i drivhuset en tur og kommet a jour med vanning, samt pottet opp agurkplantene, som spirte i går.  Når skjønner jeg hva jeg gjorde feil i fjor. Jeg sådde for vått, og brukte drivhuset, hvor det er for store temperatursvinginger, til oppalingsrom.  Kjøkkenet, og såvidt fuktig såjord + tett lokk over plantene (type minidrivhus) gjorde susen.

Så har jeg grovryddet tre bed, og endelig fått flyttet Verbena hastata, som hadde selvsådd seg i framkant av Hostabedet.  To meter høye stauder selvsår seg aldri bak i bed, alltid helt i forkant. Vel, nå blir den bakgrunn i bedet, i overgangen til bedet ved siden av.

Været:  sol og litt vind fra ca sør. Ca 11 grader kl.17:00

(bildet lånt fra vamphyros.wordpress.com)

Dokumentasjon på utført arbeid i dag. Det blir penere når jeg får mulchet litt

dagensdont

Dagens skjønnhetsåpebaringer:

Cyclamen coum

cyclamen

Lungeurt (pulmonaria)

lungeurt

2 kommentarer til «Litt daff dag i hagen»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *