Litt daff dag i hagen

Det var stor fest hos vennene i går kveld, og vi var vel i seng ved femtida, tenker jeg. Ikke bare det – vi fikk vin i går også, så dermed er ikke utholdenheten helt på topp i dag.

Likevel; – jeg har vært i drivhuset en tur og kommet a jour med vanning, samt pottet opp agurkplantene, som spirte i går.  Når skjønner jeg hva jeg gjorde feil i fjor. Jeg sådde for vått, og brukte drivhuset, hvor det er for store temperatursvinginger, til oppalingsrom.  Kjøkkenet, og såvidt fuktig såjord + tett lokk over plantene (type minidrivhus) gjorde susen.

Så har jeg grovryddet tre bed, og endelig fått flyttet Verbena hastata, som hadde selvsådd seg i framkant av Hostabedet.  To meter høye stauder selvsår seg aldri bak i bed, alltid helt i forkant. Vel, nå blir den bakgrunn i bedet, i overgangen til bedet ved siden av.

Været:  sol og litt vind fra ca sør. Ca 11 grader kl.17:00

(bildet lånt fra vamphyros.wordpress.com)

Dokumentasjon på utført arbeid i dag. Det blir penere når jeg får mulchet litt

dagensdont

Dagens skjønnhetsåpebaringer:

Cyclamen coum

cyclamen

Lungeurt (pulmonaria)

lungeurt

Be Sociable, Share!

2 comments to Litt daff dag i hagen

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

mai 2013
M T O T F L S
« apr   jun »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer