Kjeder jeg Dem ?

Kjeder jeg Dem ?

Jeg fortsetter med min islykt-bonanza, så det blir gjerne litt ensformig her inne for tida. Får ikke hjelpe, for dette er bare så trivelig!  I kveld er det tilkommet en ballong-islykt – min første, og en enklere utgave av den i form, denne gangen med et par kvister av blodtopp  (sanguisorba off.) som pynt.  Det var litt vanskelig med den blodtoppen, for frøene løsner jo når man kommer borti dem, og flyter opp, så den egentlige dekoren, altså frøstandene, havnet på toppen av lykta.

Snart skal du få en forhåndskikk på det fine blondesjalet jeg strikker på  😀

 

5 kommentarer til «Kjeder jeg Dem ?»

  1. Det er veldig, veldig koselig, dette her. Anne på Moseplassen redder meg ut av januar-gråheten! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *