2.søndag i advent

 

Det er jo litt pinlig å komme med andresøndags-posten sin så langt ut i uka, men jeg skylder på sykdom i heimen og lite energi igjen etter at jobb og pleie har vært unnagjort. Og, nå er det min tur, så jeg blogger litt mens febernedsettende virker og jeg har litt pågangsmot.

Er det ikke snodig hvordan sviblene oppfører seg ulikt?  Jeg synes jeg tar planter som ser helt like ut i utvikling, men så skjer sånt som det du ser på bildet, omatatt og omatatt.  Vi får vel kalle det en tradisjon, det også  🙂

Messias-konserten vår gikk riktig bra, faktisk  😀  Jeg klarer å høre på opptak uten å krympe meg så alt for meget….   😉

Så var det musikk for 2.søndag.  Bugge Wesseltoft, kanskje?  En vinner i cd-hylla!

03 Mitt Hjerte Alltid Vanker

 

 Og – datoen tatt i betraktning; en supersøt og skikkelig nostalgisk tolkning av dagens sang:

Robertino synger Santa Lucia

 

Be Sociable, Share!

4 comments to 2.søndag i advent

  • Mine svibler vokser aldri. Tar det ukesvis, eller er det rett og slett for kaldt hos oss?

    • Britt Åse

      Hm. For kaldt, ja – kanskje? Mitt »problem» er at de vokser for fort, selv de som står i det kaldeste vinduet, og jeg må fylle på med nye etterhvert som det faktisk blir jul.

  • Britt Åse

    Ja, litt liker de å få. Hvis de står kaldt og ikke får vann er jo sjansen stor for at de ikke helt tror på at »våren» er kommet, og venter med å blomstre. Ingen insekter ute etter elskov om vinteren, vet du 😉

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

desember 2012
M T O T F L S
« nov   jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer