Dagens duft

Dagens duft

 

Fnis!  Vel, det er jo sant.  Nå blir badet klinisk rent, og det inkluderer fugene, som jeg nå har sprayet med klorin/vann.  Fuger er en utfordring. Man bør ikke skrubbe dem noe særlig, for da risikerer man å fjerne fugemassen litt etter litt, og en enklere løsning enn klorin har jeg ikke funnet.  Har du en superenkel og genial løsning, så gi for all del lyd fra deg!

Ellers strikker jeg silkesjal, og forsøker innimellom å lage oppskrift på sokkestrikk fra tåa og opp på norsk,  »for dummies» – etter forespørsel fra folk på FB.

2 kommentarer til «Dagens duft»

  1. Jeg skurer med salmiakk. Ikke spør hvorfor, – det er bare blitt slik. Klorin må prøves, for fugene er jo ikke som de var i 20-årsalderen, de heller.

    Og oppskriften gleder jeg meg til! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *