Lørdagsbursdagstur

Lørdagsbursdagstur

 

En svoger fylte rundt tall sist lørdag. Han ønsket seg selskap på tur i gave, og vi troppet opp. Til sammen var vi like mange store og små mennesker + hunder, som bursdagsbarnet fylte år.  Han hadde vært der i forveien og merket løype så det var lett for alle å finne både fram og tilbake, og vi hadde bål med pølser, og kake.  En veldig, veldig fin lørdag ble det, og vi er veldig takknemlige for at han ønsket seg en slik gave, for da fikk vi samtidig et nytt sted å gå på tur.

På bildet ser du utsikten fra rett under toppen på Terjeshei,  over Syndle, heiene bak Grimstad by, og havet.

2 kommentarer til «Lørdagsbursdagstur»

  1. Åh, det så fint ut! Har aldri vært i Grimstad, men det terrenget så perfekt fint ut for å gå tur med hund. Heldige dere – og super jubilant som ønsket seg noe sånt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *