Typisk høsten

Typisk høsten

 

I går kveld tente jeg ekstra mange lamper, merket jeg.  Stilte lysstrålen på hylla ved siden av pulten min her,  slik at alle bøkene med dikt i seg ble godt opplyst.  Funderer på eplekake og fyser på lam…   Jeg scanner nettbokhandlene etter snacks og planlegger leseliste sammen med de andre i «Bokklubben Boken».

Det er jo fortsatt varmt. I dag er det for eksempel føhnvind og 19 varmegrader nå på seine ettermiddagen, og jeg har vært ute og høstet to kolossale squash. De blir digrere for hver gang jeg er ute og høster, og den på bildet i forrige post blir regelrett puslete i sammenligning. Men, jeg er  altså klar for høsten.   En fjelltur sist lørdag satte liksom standarden, med nesten sju timer i lyng og myr, med bladverk som klart bærer preg av at det er september.

Så, selv om det er varmt, kjenner jeg at nå må det nytt garn i hus!  Derfor bestilte jeg hele 500 g med luksuriøst, deilig, tynt ullgarn fra Danmark, i en nydelig denimblå farge. Jeg har ikke helt bestemt meg ennå, om det skal bli genser eller jakke. Kanskje jeg må ha mer garn, noe rødt noe, muligens?  Holst garn – ull/kasjmir. Mmmmm   🙂

NO06 Denim

2 kommentarer til «Typisk høsten»

  1. Deilig med høst nå. Jeg håper bare den blir nissefri lenge ennå. Det er jo så populært å strikke Skappelgenser. Kjempefin blåfage.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *