Blåbærmuffins, dagens lekkerbisken.

Blåbærmuffins, dagens lekkerbisken.

Jeg er litt på hugget i dag, og før vi stikker på båttur har jeg vært innom bloggen til Frappemania og hentet oppskrift på blåbærmuffins.  Hun blogger altså så mye deilig, at du bør følge med litt der, synes jeg  🙂

Det er litt juks med den blåbærlyngen. Jeg har masse blåbær i skoghagen, men det er så vått der, og bærene begynner å bli passe overmodne, så jeg kjøpte et brett med bær på butikken.

Siden ovnen først var varm laget jeg likesågodt en ny batch med frokostblanding, med oppskrift fra samme Frappemania.  Jeg har aldri rosiner i huset, så jeg har erstattet med tørkede blåbær, gresskarkjerner, tørket tranebær og tørkede aprikoser.  Disse lar jeg være med i ovnen de siste 4 minuttene.  Godt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *