En halv generasjon eliminert

En halv generasjon eliminert

Janei, det har jo vært ufyselig kaldt i dag, og i ettermiddag kom det en skikkelig regnskur. Da jeg var ute som snarest for å hente meg en kvist kaprifol til vasen min, oppdaget jeg at de brune, slimete hordene var på marsj.  Til aksjon med saksa!!  Nå har jeg klippa hodet av et temmelig stort, men ikke skremmende stort, antall brune, de fleste i tenåringsstørrelse og mindre, hvilket antakelig betyr at i alle fall disse ikke har rukket å formere seg. Håper jeg.  Jeg har nok neppe knerta en hel generasjon, men færre er de i alle fall nå.

For øvrig er her er rikt utvalg av andre snegler, med og uten hus, og mengder med svart Skogsnegl – som det alltid har vært,  samt Boasnegl. Ingen av de som hører til her blir knerta av meg.

Det gror som besatt i hagen, og bedene – som nyss var så freshe og ordentlige, er nå på sitt sedvanlige overgrodde.  Jaja.

Man får glede seg over den tidlige Bondepeonen, som for en ukes tid siden så slik ut, men som nå er blassrosa og ikke fullt så charming;

2 kommentarer til «En halv generasjon eliminert»

  1. Så tidlig dine peoner er da? Her er det bare p. vetchii som blomstrer. Ikke at jeg klager – den er fin den. 🙂 Og det er bondepeonene også når den kommer.

    1. Det er bare denne som er så tidlig, og så er den innmari kortlevd sånn fargemessig, altså. Hvis den noen gang blir diger, med mange blomster på samtidig, så tenker jeg at den kan bli et syn med alle de variantene av rosa som da ville oppstå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *