Sommernegler med French riviera

Sommernegler med French riviera

Ja, nemlig – neglelakk igjen.  Denne fant jeg for en femtilapp på Meny, og bestemte meg straks for at nå skal jeg også ha sånn lys mintfarget neglelakk.  Fargenummeret er 601, og produsent er L’Oreal.

Jeg synes den er helt lekker,  med mikroskopisk glitter i sølv og knallblått, som ikke synes sånn til vanlig, men gir liv og dybde. Jeg har forsøkt å ta et utsnitt for å vise sånn omtrent hvordan det ser ut, på bildet nedenfor, men den knallblå er mye knallere i virkeligheten.   Lakken er lett å legge, med skikkelig bred kost, så det nesten er nok med ett eneste sveip – i alle fall over mine negler.  Den dekker ikke så godt, så det må nok tre strøk til. Her er underlakk, tre lag French riviera, og et strøk Posh på toppen.

One thought on “Sommernegler med French riviera

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *