Aceren breier seg. Hva skal man erstatte med?

Aceren breier seg. Hva skal man erstatte med?

Her har vi en samplanting som i flere år har vært en av stolthetene mine. Kombinasjonen av bambus og de mørke, flikete bladene til Acer garnet har vært helt uslåelig i mine øyne, og har høstet mange rosende ord fra de som har vært innom hagen.  Nå er det imidlertid slik at den lille acer-en ikke er så liten lenger, og har nå begynt å ete seg innover i rosebedet, for ikke å snakke om hvor vanskelig det er å få klippet gresset under den uten å knekke greiner. Den må flyttes, og jeg har funnet nytt og velegnet sted til den, men hva skal jeg erstatte den med?  Lista ligger jo høyt, som dere skjønner.  Jeg er klar for forslag. Kjør debatt, og på forhånd takk for hjelpen   🙂

(takk for at du overser den uklippede «plenen» og den skamklipte Acer japonicum atropurpureum, som har fått virussykdom – så vi beskjærer og håper at det hjelper…)

4 kommentarer til «Aceren breier seg. Hva skal man erstatte med?»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *