Søte Anemonella ‘Cameo’

Søte Anemonella ‘Cameo’

I tre dager nå har jeg strevd for å få til et skarpt og passe lyst bilde av denne supersøte saken her, som jeg hadde glemt at jeg hadde.  Prøv å gjette om jeg ble glad da jeg så den, da!   I dag stilnet vinden akkurat lenge nok til at jeg fikk fyrt av, med dette resultatet.

Så må noe annet, langt mindre poetisk – men hagerelatert – noteres:
I dag har vi sprøytet «plenen» foran huset med Roundup. Først drepe, deretter dekke med aviser, deretter kjøre på ny jord, og så skal vi så ny plen. Om et par år har vi kanskje en pen, jevn, rolig flate foran huset i stedet for det mayhem-et som råder der nå, med røsslyng, ospeskudd, mose + alle de slags ugressarter du kan drømme om.
Med det samme vi holdt på tok vi området inntil svillene på skogsida av skogsbedet også, for der har det grodd til noe så inni hampen med gress. Vi må nok ta en gang til, men nå er vi i alle fall i gang  🙂

 

2 kommentarer til «Søte Anemonella ‘Cameo’»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *