Dagens kupp

Dagens kupp

 

Husker du denne ?  I dag har jeg vært en tur til Kristiansand i et møte, og på vei tilbake til bilen kom jeg over en bruktbutikk. Jeg kikket litt i vinduene mens jeg ventet på grønn mann, for jeg hadde jo ikke tenkt meg inn, men så spottet jeg noe gult på en hylle der inne, så jeg gikk inn.  Og hva fant jeg?  En «Glohane» til, bare i mindre størrelse!  I hylla under sto det 5 små dyptallerkner som nok ikke er samme fabrikat, men fargen er 100% lik.  75 kr alt i alt, takk!  Hihihi, jeg elsker sånt!

Jeg kaller dette for Glohane siden den første jeg kjøpte ble kalt ved det navnet, men jeg blir litt i tvil når jeg søker på Tias Eckhoff og Glohane, for den jeg har finnes kun på bilder fra en bruktbutikk oppe i Sogn og Fjordane, men ikke på noen offisielle bilder. Vel, samma det! Jeg synes nå bollene mine er skikkelig fine, uansett  🙂

8 kommentarer til «Dagens kupp»

    1. De finnes sikkert i mange skap bortover, for jeg tror de var ganske populære blant folk med sans for no-nonsense-design på sekstitallet. Flotte bruksting!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *