Måke

Måke

Picture of Seagull - Free Pictures - FreeFoto.com

 

Da jeg var sånn rundt 15-16 år gammel var jeg litt småforelska i en spennende fyr som bodde i bygda mi en periode. Vi var mange jenter i samme alder som følte som meg, og vi frekventerte hybelen hans flittig.  At han holdt ut med oss var jo kanskje litt snodig, men vi satt nå i alle fall der hos ham og drakk te (som egentlig smakte ganske uvant og fremmed, men man ville jo være kul) og hørte på all den fine musikken hans.  Det var særlig Cohen det gikk i, og  The Incredible Stringband.  Sistnevnte hadde en låt jeg hang meg helt opp i, Seagull, som jeg aldri har glemt – og nå fant jeg den igjen på Spotify.  Den har vel på sett og vis holdt seg, men det meste av magien er nok borte.  Her får du også høre den.  Kan du forestille deg å være 15, småforelska, med tekopp og trygg hygge, og denne flytende gjennom rommet?

The Incredible String Band – Seagull

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *