Søndagsbakst

Søndagsbakst

I dag følte jeg meg litt husmoraktig, så jeg fant oppskriften på urtebrød fra Gundas blogg, og bakte det nøyaktig som oppskriften hennes sier, minus timian.  Brødet mitt har stekt i nøyaktig 30 min., og er blitt ganske mørkt, kan du se, men det smaker skikkelig godt.  Jeg vil ikke si at maltekstrakten gir noen utpreget enn si merkbar søtsmak, men krydder og maltekstrakt gir nok til sammen en rund aroma.  Jeg klart selvsagt ikke å vente med smakingen, og heldigvis har jeg skikkelig skarp brødkniv.

Nam!

Hvis du er en av dem som ikke pleier å bake, eller aldri har forsøkt, så vil jeg anbefale gjærbakst på det sterkeste. Det er en veldig hyggelig aktivitet, og når du får det til (det er ikke vanskelig!), så blir jo resultatet bare vidunderlig, og perfekt å be venner på til en kopp te, eller en suppe, eller ….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *