Blogghoppe litt igjen!

Blogghoppe litt igjen!

Blogghopping

Hvis du har hengt med her en stund husker du kanskje at jeg forsøkte meg med øvelsen «blogghopping» i april 09 (som tida går…) Nå kjeder jeg meg litt, så jeg tenkte at det kunne være en ide å hoppe litt igjen, og kanskje finne noe spennende nytt, noe?

Det foregår slik at du velger en blogg fra lista di, legger igjen en hyggelig melding om at du er ute og hopper litt, så velger du en blogg fra lista til bloggen du er innom, legger igjen beskjed osv. Slik holder du på til du synes det er nok 🙂

Dette fant jeg:
Hjorteblogg –  samtalene med Hagbart er herlige!

Hverdagsrusk – bloggen er i praksis lagt ned, men det var der jeg havnet, og det ser ut til å være mye interessant der. Må utforskes nærmere.

Om omgang med tyngre landbruksmaskineri – der drives det lesemaraton, som jeg må ta en grundigere kikk på.

Shhh! – gir bl.a. glimrende råd om hvordan man uforstyrret kan glo i det offentlige rom. Nyttig!

Katastrofe – deler min begeistring for Mysthbusters 🙂

-og der stoppet det opp fordi Katastrofe ikke har lenkeliste.

Hva finner du?

2 kommentarer til «Blogghoppe litt igjen!»

  1. Blogghopping har jeg ikke sett før, selv om jeg nok har drevet med lignende øvelser helt på amatørbasis.

    Jeg låner bildet – og går på tur en dag.

    (Og er ganske fornøyd med at jeg er innom deg idag fordi jeg lager lenkeliste – da er det ikke jeg som stopper en Blogghopper neste gang!)

    God romjul!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *