Dag 14 – Et vinterbilde

Dag 14 – Et vinterbilde

Dag14_vinterbilde

Selv om jeg gruer mer og mer for vinteren (særlig all kjøringen på glatte veier) jo eldre jeg blir, kan slike bilder som dette minne meg om hvor vidunderlig friskt og deilig det kan være om vinteren også.  Den dagen jeg tok dette bildet var det kaldt, og luften var som champagne. Jeg hadde kledt ordentlig på meg og drev på og baset i snøen rundt husene her i timesvis. Akkurat dette motivet har jeg åtte ulike varianter av  med forskjellige innstillinger, og landet på at dette er best.  Det er nesten så man kan glede seg litt til vinteren likevel, ikke sant?

3 kommentarer til «Dag 14 – Et vinterbilde»

  1. Veldig klar for vinter – men ikke enda, kanskje til jul? 😉 Jeg elsker vinteren, men den forrige var laaaaang. Det var hvitt på bakken 14. oktober i fjor, og det holdt seg til påske…det vil jeg ikke ha gjentakelse av!

    Her i nord har sommeren kompensert for i fjor, og vist seg fra sin aller beste side. Men vi kan da få en fin vinter også, kan vi ikke? Please?

    1. @Bjørg: takk! 🙂
      @Elisabeth: sånn på lillejulaften kan det få begynne å snø litt. Deretter kan snøen få lov til å ligge ut januar. Det får holde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *