Dag 9 – Dagens … hagelykke

Dag 9 – Dagens … hagelykke

Denne klematisen sådde jeg selv for noen år siden, og den blomstret for første gang og veldig seint på sesongen i fjor. Da var det to blassgråe blomster på den, og den duftet ingen ting. Nå er blomstene blå, og de dufter som en lilje om våren!  Tenk at denne har jeg sådd, og at jeg til og med har sådd noe som blomstrer etter juni, – bare det er jo helt fantastisk   😀     Det var helt stille ute helt til jeg rigget meg til med kameraet,  – da begynte det å blåse, derfor noe uklare bilder.

Så var det navn, da.  Jeg tror den tilhører Heracleifolia-gruppen, men navn ut over det klarer jeg ikke å finne.  Sånn går det når man blir slapp med å oppdatere sålistene sine. Blomsten er liten på stadiet på bildet,  ca. 2 cm. tvers over, tenker jeg.  Vel, fin er den i alle fall, og jeg håper på assistanse fra de gale når det gjelder å bestemme navnet.

2 kommentarer til «Dag 9 – Dagens … hagelykke»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *