Dag 8 – Et favorittbilde

Det er utrolig vanskelig å velge et favorittbilde.  Nå har jeg sittet og bladd og bladd, og til slutt landet jeg på dette, som tidligere er publisert i fotobloggen min, som pt ligger noe nede, men som det går an å ta opp igjen.

Bildet er tatt i Thialf stadion i Herenveen i Nederland i juli 2009.  Det er det nederlandske kvinne- og herrelandslaget som har formiddagstrening, og alle de store navnene var der – uten at jeg husker ett eneste av dem nå  😳
Det jeg imidlertid husker veldig godt, er at jeg ble helt hypnotisert av rytmen.  De kom i grupper på tre til fem, og de vugget synkront og perfekt slik skøyteløpere skal.  Og lyden; den skarpt myke metallmotis i høy fart,  svisj-svisj-svisj-svisj…  og så var de på andre siden av banen igjen.  Kroppene deres er så trente i de trange trikotene at de på en måte ikke tilhører samme art som meg.  Magisk.

Det jeg liker ved bildet er selvsagt disse minnene, og så er det komposisjonen, og fargene, det blå, røde og «hvite», som jeg – med litt redigeringshjelp fra flinkere fotofolk enn meg – har fått avstemt så jeg ble fornøyd.

Så får jeg heller vise roser og tulipaner osv en annen gang  🙂

Be Sociable, Share!

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

august 2011
M T O T F L S
« jul   sep »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer