Barndommens frokost

Barndommens frokost

Da jeg var lita jente hadde vi fine, lysegule frokosttallerker med hvit dekor langs kantene. Kopper hadde vi også, men ettersom tida gikk knustes delene en etter en, og til slutt var det vel ikke flere igjen.  De gule gikk i glemmeboka, men det var Figgjo i klassiske ‘Sissel’, og slik kvalitet går egentlig aldri av moten. Det var inne hos Glamourbibliotekaren jeg ble minnet om mammas frokostservise, og siden har jeg vært sånn halvveis på utkikk etter om det skulle finnes noe på en auksjon. Og, nå har jeg funnet!  7 feilfrie, gule ‘Sissel’ til en aldeles rimelig penge er nå mine, og jeg gleder meg til å ta dem i bruk!

One thought on “Barndommens frokost

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *