Julekvelden på en tirsdag i april

Julekvelden på en tirsdag i april

Det går litt opp og ned med eventyrlysten når det gjelder parfyme, og nå har det vært litt labert en periode hvor jeg har konsentrert meg mest om å bruke det jeg har stående i skapet. Men, nå har jeg fått et nytt «rykk» av utforskertrang, og har bestilt noen prøver fra Tyskland. Noen jeg har hatt lyst til å prøve lenge, og noen jeg har forsøkt før og vil utforske nærmere.

I esken ligger:
Mona di Orio Les Nombres d’or Ambre
Amouage Memoir woman
Amouage Jubilation XXV woman
L’Artisan Safran troublant
L’Artisan Traversèe du Bosphore
Acqua di Parma Iris Nobile edp
Acqua di Parma Iris Nobile edp limited edition
Etat Libre d’Orange Èloge du traitre

Nå gleder jeg meg til å teste og snuse i noen dager 😀

3 kommentarer til «Julekvelden på en tirsdag i april»

  1. spennende! liker de tre av disse som jeg har prøvd veldig godt og har to (Safran Troublant og Iris Nobile). Men visste ikke at Iris N har hatt en limited edition. Hva skiller den fra standard edp’en? Gleder meg til å lese beskrivelsene dine etterhvert.
    Er ellers sjøl parfymefri ut april av «sikkerhetsmessige grunner». Reaksjonen jeg før påske fikk på Sacrebleu skremte!

  2. Ja lurer på det samme som Sol, (nå fikk jeg egentlig svaret inne på parfymesnakk 😉 ) men er det merkbare forskjeller mellom Iris Nobile EdP. og Iris Nobile EdP. «limited» som er verdt å henge seg opp i? Jeg liker at den vanlige EdP. er såpass fyldig som den er.

    Ellers, kos deg masse med snusing og økende eventyrlyst! Julekvelden er innom noen ganger ekstra i løpet av året merker jeg, og bra er nå det! 😆

  3. Jeg synes limited skiller seg fra vanlig ved at den for det første varer en god del kortere på huden, og for det andre at den er mer blomstrete og søt/lett, og mangler den dybden og iris-«bittet» som vanlig edp har. Jeg ville klart velge tradisjonelt hvis jeg skulle kjøpe en Iris nobile edp, – og det skal jeg jo 😆

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *