Hagen i rute – nesten

Hagen i rute – nesten

Jeg sier meg tilfreds med rydding av bedene nå.  Det er ikke like vakkert og kjemisk fritt for tørt bladverk og sånn som jeg har pleid å ha det, men det får nå så være.  Jeg har vært over overalt, og fylt «tønna» mi mange, mange ganger med kvist, kvas, greiner og løv.  Nå får det holde.  I dag klippa jeg alle rosene også, så det er klart for gjødsling, som blir morgendagens oppgave. Det må kobles mot vanning, for dette været her ser ut til å holde seg, og det er til dels støvtørt i noen av bedene allerede.

Det var forresten ganske mye dødt på rosene, og jeg har klippet ned ganske kraftig.  Souvenir de la Malmaison, som har slitt hardt i mange år skal få sitt siste hvilested på dynga nå, det er fortsatt litt liv, men jeg gidder ikke. Den plassen skal gå til en rose som er i stand til å legge på seg og by på annet enn bekymringer.  Så blir det null Hortensia i år. Alle knupper er tørre og frostsvidde. Klipper dem ned litt, så blir det kanskje noe neste år  🙂

Neste må-oppgave er drivhuset. Når står døra åpen døgnet rundt, for jeg har ikke fått vekk bobleplasten ennå      😳

2 kommentarer til «Hagen i rute – nesten»

  1. Kjemisk fritt for løv og sånn blir det IKKE her. Den jobben overlater jeg til meitemarken. Jeg raker faktisk en del av løvet på plenen inn i bedene og innunder rosene. Regner med at det bidrar til å holde på fuktigheten og hemme ugraset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *