Nye dingser

Jeg har lenge ønsket meg en radio til kjøkkenet, til «selskap» under min tidlige hverdagsfrokost og ellers når jeg ståker på kjøkkenet. I dag kom min kjære hjem med denne – som vi for så vidt hadde avtalt at vi skulle anskaffe, men det hadde jo jeg glemt 😆
Den er DAB, +  knyttet seg opp mot trådløst internett på et øyeblikk,  utrolig lettvinn å bruke, og passer akkurat til vinduskarmen. Kjempefornøyd!

Og som det ikke skulle være nok, så hadde han jammen med det nye kameraet også, men det husket jeg at vi skulle kjøpe. Det gamle lillekameraet fra Fujifilm har tjent oss i noen år nå, og vi trenger et lite og lettvint et som tar bra bilder og har batteri som varer mer enn i 10 min., så vi har satset på et Canon PowerShot S95.  Også veldig lett å skjønne, og med ganske bra makro.  Jepp!

Jeg elsker nye dingser  😀

Be Sociable, Share!

3 comments to Nye dingser

 • vivi

  Det var en kjempe flott radio. Det er koselig å ha radio på kjøkkenet. Jeg har min på hele dagen når jeg er hjemme, men siden vi har åpen løsning til stua, så får jeg ofte høre fra sønnen at den bråker, for han ser jo på TV.
  Kos deg med radion og ha en flott påske!

 • orchis

  Enig! Dingser er gøy! 🙂

 • byP

  Deilig med nytt stuff da, spesielt kamera! 🙂
  Det er både artig å frustrerende samtidig her, speilrefleks er visst ikke bare å bare.

Jeg blir glad for kommentarer :-)

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

april 2011
M T O T F L S
« mar   mai »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arkiv

Dagens duft

Siste kommentarer