Såret barn ?

Såret barn ?

Det er tydelig at grensen for det å være voksen er betydelig flyttet på siden «min tid»,  det er ikke første gang jeg ser en 19-20-åring etterlyser inngripen fra «de voksne»  når de selv har gått litt i baret.  Martine er såret, men jeg må si jeg er forundret over den naiviteten som kommer til uttrykk her. Tror disse folka her at de kan delta i  realityprogram uten å risikere å bli manipulert og  «hengt ut»?  Virkelig?  Slike program er jo tuftet på det å få deltakere til å blamere seg mest mulig for åpnest mulig kamera, slik at man i ettertid kan dyrke og utvide konflikten(e).

Skal en 20-åring delta i noe slikt som dette kan de jammen ta ansvaret for sine egne dumheter selv,  synes jeg.

2 kommentarer til «Såret barn ?»

    1. I Dagens næringsliv (eller var det Aftenposten?) leste jeg om en jente på 19 i Bergen som har leid hybel m/concierge for 6500 i måneden, mens hun jobber og har sabbatsår fra skole. Hun mente at byrden med å håndtere strømregning og så videre ville blitt alt for mye for henne. Stakkars! Og så vil de tas alvorlig…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *