Ny helleborus; thibetanus

Ny helleborus; thibetanus

Denne blomstrer for første gang hos meg nå, og jeg er superfornøyd. Er den ikke lekker?!

Marsklosterklokkene som jeg har satt et par av i to bed, har begynt å legge på seg, og er nå på sitt aller lekreste. Alt skjer med lynfart i hagen nå. Da snøen forsvant kunne man formelig høre hvordan alle løkplantene og en del av staudene la bredsida til og ropte ‘kom an, vi har hastverk!» 😀

Jeg må ha med denne her også. Jeg begynte så smått i det største staudebedet nede i hagen her om dagen, og da klarte jeg i min iver å røske av et par av blomstene på den fine, doble, røde blåveisen. Så nå har jeg dem i eggeglass ved pc-en på kjøkkenbordet. Uskarpt bilde, men du ser hvor fin den er likevel, tror jeg!

One thought on “Ny helleborus; thibetanus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *