Pinnene klirrer festlig

Pinnene klirrer festlig

image

Vel, klirrer og klirrer… Jeg bruker trepinner, så det er dårlig med klirring, men man forsøker jo å få til en overskrift med litt schwung 😆

Sjalet mitt nærmer seg ferdig. Jeg har tre pinner igjen før jeg skal strikke kanten med spisser og det hele, så nå begynner jeg å glede meg. Du skal bare se så nydelig dette blir når jeg har blokket det (blokke= å spenne fuktet sjal ut med nåler på en overflate og tørke det slik, slik at blondemønsteret kommer til sin rett). Mønsteret heter Flower basket, jeg kjøpte det via Ravelry for en liten penge, og garnet er ull/silke av merket Hand maiden (nettkjøpt fra USA)

Nytt bilde kommer når jeg er skikkelig ferdig. Klarte bare ikke å vente med å vise / skryte litt i dag 😀

2 kommentarer til «Pinnene klirrer festlig»

 1. Takk for koselig hilsen hos meg!
  Nydelig sjal du har strikket!
  Bruker også bare trepinner.
  Har aldri hørt om blokking før jeg begynte å blogge,
  herlig hva man lærer i dette blogglandet.
  Ha en fortsatt fin søndag.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *