Neglepost – høy jålefaktor

Neglepost – høy jålefaktor

Jeg har hatt en pause med neglelakkbruk en stund, men nå når det stunder mot vår kjenner jeg dragning mot litt farger og fest på fingertuppene igjen. Snart blir det pedikure også, når bare vær og temperatur rettferdiggjør slikt.

Utgravningsarbeid i lakkboksen resulterte i denne.

China glaze Pink underground, en ganske kjølig, middels sterk rosafarge med bare en liten antydning av rosafiolett skimmer, bare nok til å bryte creme-følelsen.  Dette er to lag lakk (den er for tynn til å bli fin med bare ett lag) med NailTek forsterker under og Seche vite over.  Under ser du bilde med og uten blitz.

6 kommentarer til «Neglepost – høy jålefaktor»

  1. Det går an med neglelakk når du har så flott regelmessig form på neglene! Mine er sirkelrunde, ujevne, og av dårlig kvalitet. Akk ja… sånn er det bare. Ikke er jeg stø på hendene heller, så lakkinga blir så som så. 🙂

  2. Gosh så lekker den fargen var!
    Jeg så glad at det er trendy med litt kortere negler nå om dagen, særlig for sånne jordgravere som meg! 🙂

  3. Hehe, mine er ikke engang sirkelrunde – heller litt sånn ymse i fasongen, og i hagesesongen er de enda verre. Forsøker å holde dem noenlunde rene, det får holde 😀

  4. I gravesesongen er neglene mine aldeles hinsides redning, selv med neglelakk 😆 Nå,derimot!
    For øvrig er vel ikke lekre lakker forbeholdt negler med en viss fasong, skulle jeg tro 🙂

  5. Derfor holder jeg meg helst til de nederste deler når det gjelder lakk. Hele året. De til høyre og venstre oppe ønsker ikke så mye fremheving til daglig. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *