Høstmoten 1991

Høstmoten 1991

Jeg rydder i sysakene, for der må man jo ha orden.  Neimen om jeg var klar over at jeg hadde tatt vare på disse gamle mønstrene, det var jo artig, –og høstnyhetene fra Burda 1991.  Intet er nytt under solen, vil jeg påstå.  Med små modifikasjoner, kanskje, men shorts og pologenser?  Jeg har tydeligvis falt for en duffelcoat som er avbildet i heftet, for jeg har kjøpt mønsteret. Vel, da vet jeg det. Jeg har mønster til duffelcoat

Burda1991

Så har jeg tydeligvis hatt store planer om å sy noe av bredstripet cordfløyel i en skikkelig aprikosrosa farge. Jeg lurer jammen på om det ikke var skjørtet som var planen, jeg. Det ble nok aldri noe av, og det er kanskje like greit – jeg synes fargen er ganske fæl

 

  Stil20617 StilMprovelapp  
   

5 kommentarer til «Høstmoten 1991»

  1. Skikkelig brede skuldre på de modellene der. Gratulerer med ny symaskin, og jeg regner med at vi får se de lekreste plagg bli tryllet frem når du får dreis på maskina. Gleder meg 🙂

  2. Ugh…skulle vi ha SÅ korte skjørt i 1991???????
    ..men jammen se på de damene nederst da, de ser jo AKKURAT ut som homseguttene i virkeligheten idag… hva skjer?????

  3. Artig å se. Vi var tydeligvis fremdeles brei over skuldrene på den tiden. Kan huske at jeg hadde en svart strekkbukse i 1991, følte meg veldig fin i den.

    Ha en fin uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *