Eget hjem til deilige dufter

Eget hjem til deilige dufter

I dag er det kommet på plass. Skapet til alle duftene mine. Med lys, og med glasshyller og med glassdør øverst. Tett dør nede, til rotet. Jeg er umåtelig fornøyd, både med skapet, og med at jeg har fått frigjort plass til klærne mine i klesskapet igjen 😀 Bildet over er fra skåla med miniflaskene, som av og til er i bruk, men ellers egner seg godt til å agere «godteskål».

– og her ser du skapet:

8 kommentarer til «Eget hjem til deilige dufter»

  1. Så vakkert, jeg liker løsningen din kjempegodt! Den er faktisk ikke så ulik min egen løsning. Skal legge ut bilder i bloggen og på forumet etterhvert. 🙂 Og akkurat som deg tar jeg meg selv i å stå foran skapet, kikke på flaskene mine, og smile bredt!

    1. Tusen takk! Jeg er veldig fornøyd selv, – det er bare det at skapet begynner å bli veldig fullt… 😳

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *