Lykkestund

Lykkestund

exortum est in tenebris lumen rectis

Jeg sitter og shopper musikk på iTunes.  Vi skal synge Buxtehude i Roma, som sagt, og verket må innhandles for tørrtreningsformål.  Det er utrolig hva man lærer av bare å lytte. Mens jeg browser rundt inne på iTunes finner jeg tilfeldigvis noen verker av Vivaldi, som vi sang i Cæciliaforeningen i min tid der. Det var utrolig deilig, deilig musikk å synge, og med fullt trøkk og gode stemmer i alle gruppene ble det veldig vakkert.  Så, nå lytter jeg til Vivaldi og vugger lykkelig i kontorstolen her jeg sitter  🙂

Hør Exortum est in Tenebris  fra Beatus Vir av Antonio Vivaldi.

06 Beatus Vir In C Major, RV 597_ Ex

2 kommentarer til «Lykkestund»

  1. Ja, det er kjekt å shoppe musikk på iTunes. (Lydbøker også faktisk, når man ikke får de på biblioteket). For musikk har jeg funnet ut at det er nyttig å importere de til lossless format, eller gjøre om til det; for den AAC-kodingen kan bare spilles på PC’n hvis når brenner platen, Lossless kan brennes og blir til vanlig CD som kan spilles på musikk-anlegg. Men skal man bare ha for iPod eller iPhone er det greit med «krympet» AAC koding.

    1. Interessant! Jeg har gjort det slik at jeg har brent cd av det formatet som kommer autmatisk (heter?), og så har jeg rippet cd-en, og konvertert til mp3 i rippingen. Heller tungvindt, kan man si…

      Hvordan gjør du når du importerer til lossless-format, da?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *