Vårshopping, juleshopping og flaks

Vårshopping, juleshopping og flaks

I går kjøpte jeg endelig primulaene mine. To kremgule med mørkere gult i midten, og en gul med mørkere gult i midten.  Stilig, ikke sant?

Primula2011

 

Med det samme jeg var på Hageland fikk jeg med meg en ti-liter med så-og kaktusjord, så har jeg lissom noe å begynne med, så jeg kan få sådd blodbegerne. Etterpå skjønte jeg jo at jeg egentlig burde hatt næringsrik jord i tillegg. Altså nederst og mest: plantejord, og øverst og litt: såjord.  Blodbeger liker ikke å bli priklet og flyttet rundt på for mye før de har lagt på seg litt.  Fine, da!

Blodbegerdetalj albumstr

Juleshoppingen gikk for seg på det viset at de hadde 75% på alt av julestæsh på Hageland, så dermed ble det en boks med ass. røde kuler, som jeg uansett hadde planlagt å skaffe til neste jul, og noen andre, små noen, som jeg kanskje synes er fine. Den sjansen kan man ta til en “tredvelapp”!

Så til flaksen:

I går kveld var det plutselig melding fra The perfume shoppe om at de første 3 som fikk to nye venner til å “like” dem på Facebook, ville få en flaske parfyme fra Histoires de Parfums. Kort sagt: en av de tre ble meg! Så nå er det på vei til meg en flaske  Tubereuse 1 Capricieus, som skal være en pudret, gourmand floral som like gjerne kan bæres av kvinner som av menn. HdP har skapt tre ulike tolkninger av tuberose, de to andre heter Virginale og Animale.

Notene er:
Note de tête : Tubéreuse, Bergamote, Safran.
Note de coeur : Tubéreuse, Iris, Ylang ylang.
Note de fond : Tubéreuse, Daim, Cacao.

Paula fra TPC meldte at flasken blir sendt i dag, så nå venter jeg glad og spent

3 kommentarer til «Vårshopping, juleshopping og flaks»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *