Den lille sorte

Den lille sorte

Juhu! Jeg har funnet meg en kjekk liten, svart kjole. På salg. Til 250 penger. Sånn flaks pleier ikke jeg å ha.

Jeg har søkt litt på nett uten å finne noe som ligner nok, så jeg har gjort et lite stunt i Paint, bare for å få vist den fram for alle som gidder å se.  Jersey, med chiffon i ballongfasong på utsiden.  Gir hofter til de som ellers mangler slik luksus.  Kan kles opp eller ned med tykkelse på strømper og stil på sko & smykker osv., alt ettersom. Et kupp, spør du meg!

Denlillesorte

Beklager den noe grovsmidde tegningen.  Det er vanskelig i paint, synes jeg, men dette skal nå få funke som dagens tegning likevel.

8 kommentarer til «Den lille sorte»

 1. Er det ikke gøy å gjøre sånne kupp? Husker fortsatt en gang for ørten år siden – hadde forvilla meg på et kurs i nærheten av deg (Arendal) uten å ane at det skulle være gallamiddag og dans og sånn på rådhuset siste dagen. Hadde INGEN klær som passa. Styrta ut i lunsjpausen og fant en lilla smoking på et stativ ute på gata. Nedsatt til nesten ingen penger fordi de hadde kun to deler igjen i forskjellig størrelse. Passa perfekt til meg (jeg har heller ikke hofter så det gjør noe…) Men følte meg som ballets dronning om kvelden (det hjalp muligens at på den tida var kvinner i suverent mindretall på slike kurs, så vi var jo selvsagt populære på dansegolvet) 🙂

  1. Jo, det er alle tiders 🙂
   De helt spesielle elsklingsplaggene finner man gjerne i slike situasjoner, i alle fall ikke når man har fulladet konto og går ut for å shoppe med vilje.
   Jeg er sikker på at du var (og er?) superflott i den lilla.

 2. Å, det er så deilig å finne perler på salg! Den ser helt perfekt ut i fasongen for oss uten hofter. Den ser også fin ut hvis man har litt mage, den der ;-)Jeg har lett etter den perfekte lille i sorte i flere år, og i Helsinki fant jeg den endelig….men dessverre ikke på salg. Så heldig var jeg ikke. Men jeg har kjøpt meg en ny Swix skidress på halv pris. Ikke værst det heller 😉

 3. Den lille sorte er alltid god å ha, og spesielt artig er det når en får den til redusert pris.
  Håper den vil glede deg i mange år 🙂

 4. Jeg gleder meg til å bruke den 🙂 Ideelt sett skulle den jo ha vært i hus for en måneds tid siden, men pyttpytt!

  Christine: grattis med både kjole og skidress, og ja – kjolen min er glimrende ifht å skjule alleslags «bulker» 😉

 5. Siden du har funnet kjolen på salg, kan du si at du har TJENT penger. Hvis den f.eks. var halv pris, tjente du 250 kr, og dermed blir kjolen gratis. Vips, så har du tjent 500 kr, og hva skal du bruke dem til?

  Hilsen kreativ mattelærer

  1. Se der! Det var regnemetoden sin! For 500 penger kan man for eksempel finne et par lekre sko, særlig på salg, og hvem vet hva man skal bruke de pengene til som man tjener DA?!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *