Statistikk

Statistikk

Stadig nye ting å undre seg over.  25/12 var det to søk på bloggen min på “urin i parfyme” .  Det ble treff på min omtale av Serge Lutens’ Musc Koblai Khan, hvor jeg noterer at jeg merker et snev av urinlukt.  Hva kan søker(ne) ha hatt i tankene, tro?

Mariah Carey som opptrådte dynket i urin?

Fellestrekk mellom råner, menn og selleri?  Hvor forskningen fant at noen syntes det luktet “Sykehuslukt, urin og ammoniakk gjaldt for en større gruppe. I motsatt ende av skalaen luktet det for noen både parfyme og sjokolade…” av androstenon –  som er stoffet som i hovedsak utgjør rånelukta.

-eller noe helt annet som jeg ikke kan forestille meg en gang.

4 kommentarer til «Statistikk»

  1. Kanskje noen lurte på om det var urinstoff i parfyme sånn som det er i hudkremer? (Eller karbamid som det heter på fint – høres jo mye bedre ut enn urinstoff i reklamene…)

    Androstenon lukter for øvrig mye verre enn urin. Pølselukta på Narvesen tar fra meg ethvert snev av matlyst uansett hvor sulten jeg måtte være før jeg kom inn. (Pølse = billig kjøtt = ekkel, ekkel rånelukt!)

  2. Hm, og det kan kanskje forklare hvorfor selleri er en av ganske få grønnsaker som jeg ikke synes noe særlig om… Da lærte jeg sannelig noe nytt i dag! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *